Coaching

Controle over de kart of auto, meer zelfvertrouwen en uiteindelijk meer snelheid en meer plezier!


Wil je beter leren racen? controle krijgen over je kart of auto? meer zelfvertrouwen krijgen en dus harder rijden over het circuit? Ik kan je daarbij helpen. Al vanaf mijn 6e jaar ben ik bezig met racen. Ik heb dus al 12 jaar ervaring. Het gevoel heb ik al jaren en ik kan dat op een heel prettige en pakkende manier overbrengen.

Toen ik begon met karten waren het de oudere jongens die tips gaven langs de baan. Van soms kleine aanwijzingen werd ik echt sneller. Dit vond ik fantastisch. Het geeft een heel goed gevoel als je steeds sneller en sneller kan gaan. Uiteindelijk werd ik die oudere jongen en vond ik veel plezier in het aanwijzingen geven aan de jonge en startende karters. Toen ik startte in de C1 ontving ik weer die tips en trucs en inmiddels geef ik ze al weer 2 jaar door aan startende maar ook wat meer ervaren coureurs.

Calvin Circuit Coureur Coaching

De vier C’s zoals ik het vaak noem. Mijn programma, waarbij ik kijk naar houding in de auto, rijstijl, anticiperen op situaties, auto- en circuitkennis, kenmerkt zich door coaching op maat. Elke discipline van het “één zijn met de auto of kart” wordt door mij uitgelicht en bekeken. Met jou samen kijken we naar welke skills je al goed heb ontwikkeld, en welke uitdagingen er nog voor je liggen. Dankzij mijn jarenlange ervaring kunnen we er samen voor zorgen dat jij ook succes krijgt op het circuit.

Ik kijk altijd naar jou persoonlijke situatie, het is de juiste balans vinden tussen psychische en fysieke factoren. Hoe is je voorbereiding, welke focus heb je, hoe is je mentale gezondheid, hoe zit je er fysiek bij.  Alle aspecten zijn van belang om een topcoureur te worden.

Laten we samen aan de slag gaan en ervoor te zorgen dat je je persoonlijke tijden verbeterd. Gegarandeerd succes.

Wil je gebruik maken van mijn coaching, voor de kart en circuitauto? Heb je zelf een kart of auto en wil je tijdens bijvoorbeeld een training dag of vrij rijden trackday aan de slag, neem dan contact met me op! calvindegroot212@outlook.com of +31642795429

Ik coach o.a. bij:

Oeste Rent&Race

NXT GP Kartschool

NXT junior autosport experience

Chrono 4-takt NK 3 Strijen 2023
Chrono 4-takt NK1 Kerpen 2023