Vol gas richting 2017!!

20161023_162627

Het jaar is al weer bijna ten einde. 2016 was een fantastisch kartjaar. Met een 5e plaats bij het NK 4takt in de RK1 en een mooie overwinning in de laatste wedstrijd van de BOKC bij de NAB. Ik heb laten zien dat ik uit het goede racehout ben gesneden. Halverwege het jaar ontving ik van de KNAF via het NOS*NSF de beloften-status, wat bevestigt dat ik goed bezig ben!!

Ook voor 2017 wil ik weer vol aan de bak en een gooi te doen naar de 1e plaats in het NK in de RK1. Om dit doel te bereiken heb ik natuurlijk sponsors nodig. om te laten zien waar de sponsoring voor nodig is heb ik een overzicht van de kosten gemaakt.

Kostenoverzicht 2017
·         Deelname kampioenschap €   840,=
·         Training voorbereiding raceweekend €   240,=
·         Training raceweekend €   480,=
·         Brandstof raceweekend €   300,=
·         Slickbanden €   900,=
·         Regenbanden €   370,=
·         Onderhoud motor €   250,=
·         Div. onvoorzien/schade €   500,=
·         Nieuw regenpak €   100,=
TOTAAL: € 3.980

Sponsoring kan op diverse manieren. U kunt een bepaalde post voor uw rekening nemen, u kunt een wedstrijd sponsoren of natuurlijk gewoon een bedrag sponsoren. Elke nieuwe sponsor wordt vermeld op de sponsorpagina en is te zien op de homepage. Ik hoop medio februari het gehele budget bij elkaar te hebben.

Wat biedt sponsoring voor u?

Uw bedrijf wordt gezien tijdens de wedstrijden van het NK 4-taks karting  door bijvoorbeeld zichtbaarheid van uw logo op mijn kart en/of overall/aanhanger. De wedstrijden worden gereden in Nederland en België dat ook zorgt voor naamsbekendheid buiten Nederland. Er wordt veel aan publiciteit gedaan via diverse websites, Facebook, Twitter en bijvoorbeeld Instagram. Daarnaast wordt u vermeld op mijn website als sponsor met een link naar uw eigen website en in video’s op YouTube. Ook het plaatsen van advertenties op mijn website behoort tot de mogelijkheden. U kunt ook als sponsor een of meerdere dagen mee kunnen kijken hoe het er op het circuit aan toe gaat en de spanning tijdens de wedstrijden meebeleven. Daarnaast stuur ik u na elke wedstrijd een verslag toe van de races die ik heb gereden.

Vindt u het dus leuk om mij als jong talent te steunen, stimuleren en dus te sponsoren? Dat zou fantastisch zijn. Ik zie uw reactie graag tegemoet en dat kan via de volgende link.. Meldt U aan!

wp_20161007_14_30_29_pro