De eerste training in mijn nieuwe kart

WP_20160207_12_50_08_ProHet leek wel een eeuwigheid te duren. Na de laatste race van vorig jaar in Eindhoven hebben we de kart weggezet en heb ik niet meer gereden. Dus na lang wachten en uiteindelijk in januari het opbouwen van mijn nieuwe kart, was het eindelijk zover, ik mocht weer!! afgelopen zondag 7 februari gingen we naar Eindhoven om voor het eerst weer gas te geven. Een nieuwe kart, een nieuw gevoel, andere grip, andere zit, andere rem. Alles was anders en het was de bedoeling om veel rondjes te maken en te wennen. Nou dat is gelukt en ik was heel blij. Wat een verschil, ik voelde de grip en controle gewoon. We begonnen met een natte baan en al snel had ik een lekker ritme te pakken. De baan droogde met het uur lekker op en op een bepaald moment was hij gewoon droog, lekker gas geven en veel rondjes maken!! Totdat het 16.00 uur was, ik was gebroken, koppijn, last van mijn nek, armen het was duidelijk een tijd geleden dat ik dit gedaan had. Tijd om op te ruimen en richting huis te gaan. Wauw, ik heb nu al weer zin in de volgende keer!! klik hier voor meer foto’s

WP_20160207_14_18_29_Pro