De start van het nieuwe kartseizoen 2016!

723a1ce1a9fe51e3c1cec246d3166650-635x358Afgelopen zaterdag zijn we naar de kartbeurs geweest, altijd leuk om na de winterstop iedereen weer even te zien en spreken. Dan beginnen de kriebels pas echt weer te komen. Een hoop informatie gehad over van alles en nog wat. Kampioenschappen, klassen, chassis, motoren, helmen en kleding noem maar op. Kortom meer dan genoeg stof om over na te denken en als inspiratie te gebruiken.

2015:

In 2015 was voor ons een leerjaar, we zijn gestart met een oud frame en de keuze om alleen maar op gebruikte banden te starten. Het doel was om zo veel mogelijk te rijden en zoveel mogelijk te leren en dat is best goed gelukt. Met 12 wedstrijden en een behoorlijk aantal trainingsdagen heb ik veel kilometers gemaakt, Met de hulp van onder andere Ruud Schröder van RK Karting, Jody de Lange , Johan de Lange van Kartservice Lelystad en Mathieu van Renssen van KWM Racing hebben we samen ook een hoop geleerd m.b.t. het afstellen van de kart.

Onze speciale dank gaat natuurlijk uit naar diegene die het afgelopen seizoen voor ons mogelijk hebben gemaakt:

NOSRacing, ITStudioHoorn, Vitasys, Erkamp Reclame, Arthur Dontje, InkedIn en 3 sponsors die anoniem willen blijven.

2016:

In 2016 is de bedoeling anders, met redelijk het zelfde budget als 2015 willen we, nu door het maken van andere keuzes, mee proberen te strijden met de kop van het veld. We starten met de zelfde motor als afgelopen jaar, deze is gebleken heel betrouwbaar en snel te zijn. We hebben we een Energy frame van 2015 gekocht en willen we elke wedstrijd de mogelijkheid hebben om op nieuwe banden te starten. Daarnaast zullen we i.p.v. op de wedstrijd dag aankomen, zoals afgelopen seizoen, er wedstrijd weekenden van maken. Dit om op zaterdag te gebruiken om in een goed ritme te komen en op die manier zo goed voorbereid mogelijk aan de start te verschijnen. Daarbij gaan we meer trainen!

Wat hebben we nog nodig:normal_knipsel-37

  • 5 sets banden
  • Diverse onderdelen slijtage/schade
  • Nieuw kart pak (in de loop van het seizoen)
  • Vervoer voor de wedstrijdweekenden

Voor de wedstrijden hebben we gekozen voor het NK 4 takt bij Chrono Karting, hier zullen we 6 wedstrijden rijden. Om het seizoen te beginnen met een benefietwedstrijd voor Race4Children en gaan we weer voor een topseizoen.

Bent U enthousiast en geïnteresseerd en zou U mij willen sponseren? Ik zal graag al uw vragen beantwoorden. Wat ik als tegenprestatie voor u kan betekenen, kunt u ook vinden onder “Sponsering”

WP_20150925_15_42_39_Pro