GAS EROP, MET CALVIN NAAR DE FORD FIESTA SPRINT CUP TOP!

MIJN LAATSTE KANS!

Ik ben Calvin de Groot, 19 jaar en autocoureur. Dit jaar wil ik meestrijden in de Ford Fiesta Sprint Cup. Dit is racen op hoog nationaal en internationaal niveau.

Talent voor de top heb ik, zeggen de kenners. Toen ik onlangs mijn debuut maakte in deze cup heb ik vriend en vijand verrast door, zonder voorbereiding die bij dit niveau hoort, direct bij mijn eerste wedstrijd de 2e plaats op het podium te pakken!

Iedereen vindt dat ik het talent heb, maar weet dat ik het geld niet heb om deze competitie te racen. Maar het is wel dé competitie waar jonge talenten, zoals ik, kunnen doorgroeien naar de top! Voor die top zeggen zij, is het absoluut noodzakelijk om meer te trainen en aan meer van deze wedstrijden deel te nemen.

Om alle zeven wedstrijden aan de start te staan heb ik bijvoorbeeld nodig: inschrijfgeld, banden, huur van de auto, ondersteuning en een aantal testdagen. Dit kost bij elkaar maar liefst € 40.630,=; gelukkig hebben wij onlangs al € 19.450,- gedoneerd gekregen waardoor wij nu gaan voor € 21.840,-..

Dat geld heb ik niet en mijn ouders ook niet… 

Autocoureur Tom Coronel steunt mijn crowdfundactie van harte. Deze autolegende onderstreept mijn wens: “Super dat jij als 19-jarige er zelf alles aan doet om met goed materiaal te kunnen racen. Meer trainen, meer wedstrijden rijden met beter materiaal maken jou compleet!”

Op school gaat alles goed. Ik volg de opleiding werktuigbouwkunde en leer voor Technisch Engineer, een opleiding die aansluit bij mijn sport. Ik ben daar ‘sporttalent’, haal goede cijfers en ze houden daarom rekening met mijn sportverplichtingen…  Daarom kan ik nú gas geven en proberen dit geld bij elkaar te krijgen.

Om in deze klasse hoge ogen te gooien, heb ik uw hulp nodig. Ú bent mijn hoop! Laten wij samen gasgeven en samen de top bereiken!

U helpt door nu een bijdrage te storten via de pagina van Talentboek. Dit kan ook anoniem.

Voor de donateurs heb ik sympathieke ‘donatiebeloningen’ bedacht…. dat leest u ook daar.

Super bedankt!

Klik hier om te doneren in de crowdfundactie!!