Mooi resultaat met crowdfundingsactie!

De actie “Gas erop, Calvin naar de Top!” zit erop. Met 51 donateurs en 44% van mijn doel heb ik mijn uiteindelijke doel niet helemaal bereikt. Toch ben ik heel erg blij met het resultaat. Ik ben geweldig op weg geholpen.

Door de aandacht die mijn actie in diverse media heeft gehad heb ik ook nog 2 andere sponsoren (anoniem) kunnen toevoegen. Hiermee heb ik in totaal toch 70% van mijn doel gehaald. Voor de overige 30% zal ik de komende periode hard blijven werken om ook deze te verkrijgen.

Ik ben heel trots op de support die ik van heel veel mensen heb ontvangen! Na elk evenement of bij een bijzondere gebeurtenis stuur ik iedereen een mail met hoe het gegaan is of wat er te gebeuren staat. Op deze manier is en blijft iedereen betrokken en onderdeel van mijn successen.

Ruud de Ruiter, Romy de Groot, Matthijs Otto, Lars van der Velden, Roeland de Groot, Rutger Klaver, Ilona van Doorn, Koen Bos, Herman en Ada Hoek, Dick Wassenaar, Rémon Koopman, Tim van Dam, 3x anoniem, Jorge Bruno Beco, Nathan Prins, Frank en Angelique Otto-Daniel, Lenny Eshuis, Jordi van der Weide, Olga Loshakova, Jeroen Griede, Pascal Riewald, Luc, Karin en Mike, Aad van Lierop, Monday Emmanuel, Annelies de Swet, Levi Spaans, Karhof Carrosserieën, Ricco Poffijn FysioHoorn, André Hundman, Daan Tjaden, Dannique van Feggelen, Amir Elsayed, Dimitri Simaku, Philip Peters, Michel Verhoeven, Ronald Slik, Buurman Jan Plomp, Rob van Drimmelen, N. Rustemi, Michiel Martens/De Selectie, Dennis en Alie Verhoeven, HSV Sport 1889

HEEL ERG BEDANKT!! Gas erop!

klik hier voor de crowdfundingsactiepagina