Nieuwe Sponsor, nieuwe kartkleding!

Nadat Calvin een paar weken geleden werd verrast met een nieuwe kart, wachtte hem deze keer weer een verrassing. Met een nieuwe sponsor kon hij deze keer een nieuw kartoutfit in ontvangst nemen!

Al vanaf het begin van het karten heeft Calvin het geluk dat er bedrijven zijn die hem steunen. In 2015 begon dit met Arthur Dontje die zijn eerste outfit sponsorde. in 2016 was er contact met Ron Wester van InspeedRacing. Ron zorgde vanaf het rijden in de RK1 al voor de gebruikte banden waar Calvin de wedstrijden op reed. In 2016 startte hij met de sponsoring van Calvin door zijn volgende outfit (deels) beschikbaar te stellen. Ook nu kon Calvin weer een nieuw kartoutfit in ontvangst nemen. Ook deze keer is zijn outfit weer (deels) gesponsord, dit keer door een nieuwe webshop RacingDirect.nl Super bedankt voor het mede mogelijk maken!

M.i.v. 1 mei aanstaande start een nieuwe webshop; RacingDirect.nl  een nieuwe webshop waar je alles kunt vinden op het gebied van autosport en karting; racekleding en helmen, karts en motoren, kartkleding, karthelmen en diverse kartonderdelen. O.a. van Alpinestars, Sparco, Arai, OMP, Stilo, Arrox, Mychron etc.