Spa, 17 augustus training

Na een lange pauze is de voorbereiding voor de 2e helft van het seizoen begonnen. Afgelopen vrijdag 17 augustus heb ik getraind in België op het kart circuit van Spa Francorchamps.

De dag begon met regen en dus een natte baan het was lastig om de goede lijnen en de grip te vinden, maar uiteindelijk kreeg ik het goede gevoel te pakken. In de loop van dag droogde de baan op. Ik heb dus in alle weersomstandigheden kunnen trainen. Half nat, half droog was lastig en had ik een paar spannende momenten. Toen er steeds meer een droge lijn ontstond kon ik voor echt snelle rondes gaan. Het was een nuttige dag.

Aanstaande vrijdag 31 augustus gaan we weer trainen in Spa om goed voorbereid te zijn voor de volgende wedstrijd. Donderdag 20 september vertrekken we weer naar het mooie Spa voor de 4e wedstrijd in het kampioenschap. Spa is een van mijn favoriete banen, ik heb er erg veel zin in.

VOOR FOTO’S KLIK HIER!