Westfriese Sportverkiezingen 2018

Afgelopen zondag was de Westfriese Sportverkiezing 2018 in parkschouwburg Het Park in Hoorn. Het evenement dat voor de 25e keer werd georganiseerd en dit betekende dus een jubileum! In een ruim twee uur durende show werden de sporters uit de regio weer in het zonnetje gezet.

Naast de prijzen voor Coach, Sportploeg, Aangepast sporten, Sporttalent, Sportvrouw, sportman, was er ook ruim aandacht voor Team Talent United, het initiatief dat jonge talentvolle sporters uit West-Friesland begeleid op hun weg naar succes. Talent United ontving de “Prijs van verdienste” en dat was naast de verrassing natuurlijk ons hoogtepunt. Alle talenten mochten hun opwachting maken op dit podium en ik dus ook! Een prachtig moment om bij aanwezig te zijn. Na de show nog samen met Ernesto Hoost en Ronald de Boer op de foto, top!

Voor geïnteresseerden kun je via DEZE LINK een uitgebreid verslag lezen in het Hoorns dagblad, maar ook op de website van Stichting Westfriese sportverkiezing en de website van OnsWestfriesland

Via deze link kun je de video zien.  (opkomst begint bij 4.40)