Een verlengde samenwerking én een nieuwe helm

Begin dit jaar kwam ik in contact met Heino Rhodens van He-Rho Bouw & Schoonmaak. He-Rho is al een tijdje te zien in mijn auto en op mijn race pak. Nadat ik in juni het bedrijfsuitje heb mogen organiseren voor het 10-jarig bestaan van He-Rho bouw & schoonmaak, zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het personaliseren van mijn helm en is er gesproken over hoe we de samenwerking kunnen uitbreiden.

Heino is directeur/eigenaar van He-Rho Bouw & Schoonmaak waar je terecht kunt van glasbewassing (ramen lappen), verbouwingen (van S t/m XL), exterieurschoonmaak tot interieurschoonmaak. De meest uiteenlopende onderhoudsopdrachten in- en om uw woning/kantoor/bedrijfspand voeren zij met de correcte service en kennis voor u uit. He-Rho heeft het allemaal voor u in huis. Door hun jarenlange ervaring, toewijding en persoonlijke aanpak zijn zij inzetbaar bij kleine- en grote opdrachten.

Heino: “Een prachtige verbinding tussen geweldige mensen. Trots dat wij een talent als Calvin mogen sponsoren.”

Ik ben ontzettend blij dat ik mezelf voor 5 jaar kan verbinden aan He-Rho bouw & schoonmaak én ik ben natuurlijk super blij met mijn nieuwe helm. Het uitzoeken van de helm, het bedenken van het design, het was een proces waar veel overleg is geweest over de invulling en wat waar moest komen. Over elk detail is lang nagedacht en gesproken. Het is ook een proces geweest van geduldig afwachten. Maar nu is hij daar én wat is het een prachtig plaatje geworden!

Via deze link kun je de onthulling van mijn helm zien!

He-Rho bouw & schoonmaak, Heino, (en LidsLabDesign) dank je wel!!