Het is bijna zover, het nieuwe seizoen gaat van start!

Het is bijna zover en dan mag ik weer racen. De afgelopen periode is er veel werk verzet door het team. Er is een nieuwe auto opgebouwd voor de endurence cup en er is een nieuwe auto opgebouwd voor de sprint cup. We hebben diverse trainingen gehad op Zandvoort en Assen en Zolder. Allemaal om ons zo goed mogelijk voor te bereiden.

We starten de eerste race van het jaar in het weekend van 26 en 27 maart met de 1e endurance race van de C1 Racing Cup op het circuit van Zolder.  Zaterdag zal ik het teken staan van training en kwalificatie en zondag zal dan de wedstrijd gereden worden. Hieronder tref je het tijdschema:

Adres: Terlaemen 30, 3550 Heusden-Zolder, België

Zaterdag 26 maart:

1e training:         10.00 – 10.55 uur

Kwalificatie:       13.00 – 14.15 uur

Zondag 27 maart:

Race:                   10.00 – 17.50 uur

Er zijn geen maatregelen meer m.b.t. Corona en dus is iedereen uitgenodigd om te komen kijken! De toegang tot het circuit is gratis. Kun je er niet bij zijn? Dan kun je met deze link wel meegenieten: LIVETIMING

Het weekend erna, zondag 3 april, start de PTC Racing Cup op het TT-circuit van Assen. Het eerste weekend sprint racen. Na de wedstrijd die ik afgelopen jaar heb meegedaan in deze klasse heb ik er enorm veel zijn in. Het tijdschema is nog niet bekend, maar zodra ik dit weet zal ik het aanvullen op deze pagina.