Veilig onderweg met Hommersen Safety

Racen is een gevaarlijke sport. Op het scherpst van de snede en altijd op hoge snelheid. Gevaar zit in een klein hoekje. Natuurlijk wordt er veel gedaan aan veiligheid. De rijder moet verplicht brandvertragende onderkleding, een brandvertragend raceoverall en een helm met hans-systeem dragen. De auto is voorzien van een rol kooi, diverse veiligheid schakelaars en een brandblusser niet te vergeten.

Hoe mooi is dan de samenwerking met Hommersen Safety uit Hoorn. Specialist op het gebied van brand en brandpreventie.

Als doorgewinterde brandweerman en instructeur kan directeur Mark Hommersen als geen ander adviseren over brandpreventie en brandbestrijding. In de webshop van Hommersen Safety kunt je blusmiddelen bestellen, maar ook EHBO-koffers, blusdekens en noodverlichting. Zo doen zij er alles aan om je te beschermen tegen gevaarlijk hete situaties.

Hommersen Safety  gaat dit ook voor mij doen en zal mijn PTC Racing Cup raceauto voorzien van de juiste blusser en mij daarnaast ook nog voorzien van een complete EHBO uitrusting. Zo ben ik goed voorbereid op een eventuele calamiteit. Dat geeft mij een veilig gevoel!

Voor wat, hoort wat. Hommersen Safety zal te zien zijn op mijn website en raceauto. Daarnaast zullen zij na elke wedstrijd een update krijgen van de voortgang en zijn ze uitgenodigd om een race bij te wonen op een circuit naar wens om mij van dichtbij in actie te zien. Mark Hommersen, super bedankt dat je mij op deze manier helpt bij het bereiken van mijn doel!