Prijsuitreiking Nederlands Kampioenschap NAB

Afgelopen zondag was het zover. De dag van de prijsuitreiking. Ik had hier lang naar uitgekeken. ‘s ochtends leek het er nog even op dat we niet zouden gaan. Het weer zou roet in het eten gooien. Code geel en oranje werd geroepen omdat er veel sneeuw verwacht werd. Na een aantal telefoontjes besloten we toch te gaan rijden. Het grootste deel van de reis ging prima, maar het laatste stuk was echt winters. Voorzichtigheid was geboden omdat het echt glad was geworden door een grote hoeveelheid sneeuw. Gelukkig kwamen we veilig en op tijd aan in Venray. De prijsuitreiking werd een behoorlijke tijd uitgesteld. Het was de bedoeling om 14.00 uur te starten, maar omdat iedereen last hadden van de slechte weersomstandigheden begon de uitreiking uiteindelijk 2 uur later. Ondanks het weer was de opkomst prima.

Ik mocht uiteindelijk weer het hoogste treetje van het podium beklimmen en mijn trofee in ontvangst nemen, YES! Apetrots, hebbes!

Voor ons team RK Karting waren ook Kim Bosman en Frank Cuperus van de partij. Kim heeft de klasse van de Wankel Lights gewonnen en Frank is 2e geworden bij Rotax max 125cc junioren.