Sponsering, het vervolg….

Calvin-nieuwe-kartkledingHeel enthousiast werd er gereageerd op onze zoektocht naar sponsorgeld. Al heel snel hadden we de eerste reactie binnen, binnen een half uur kwam er al een reactie van Arthur Dontje(wereldrecord!), hij was bereid om de kleding voor zijn rekening te nemen. Calvin superblij!!

Arthur heel erg bedankt, je hebt iets teweeg gebracht, want al snel volgde een aantal anderen:

  • Vitasys uit Zwaagdijk-Oost sponsorde het inschrijfgeld voor de ZAC in Lelystad + een beetje meer!
  • Erkamp Reclame B.V. uit Purmerend bood aan de stickers voor zijn rekening te nemen.
  • Fleur de Jong heeft het ontwerp voor de stickers samengesteld
  • A. Noniem sponsorde een bijdrage aan het inschrijfgeld voor K4F

Kortom, lekker bezig, maar we zijn er nog niet. Inmiddels hebben diverse mensen ideeën aangedragen op welke manieren er nog meer sponsorgeld verzameld kan worden.

Club van €50 125x125Uit deze ideeën hebben de “CLUB VAN € 50” opgepakt. Inmiddels bestaat deze CLUB uit vier leden, Papa, Mama, InkedIn en B.Noniem. Wat krijgt een ieder hiervoor terug? Uiteraard een eervolle vermelding op een aparte pagina, waarbij ook de mogelijkheid bestaat om linken te maken naar bijvoorbeeld websites of Facebook pagina’s om op die manier extra publiciteit te genereren.

Na elke wedstrijd maken we een verslag van de wedstrijd en delen we deze op Facebook en een link naar onze website, ook posten we in de weken tussen de wedstrijden foto’s met een vermelding van onze website. Op onze website zijn sponsors duidelijk vermeld. Vanaf de start van zijn website, begin maart heeft deze inmiddels ruim 600 bezoekers gehad!!!!

Vind u het dus leuk om een jong talent te steunen, stimuleren en dus te sponsoren? Meld U aan en we bespreken de wensen en mogelijkheden!