Mijn EU licentie in de pocket!

Dinsdag 15 oktober jl. heb ik mijn vervolg gehad op het behalen van mijn racelicentie. Dit keer ging het om de Upgrade EU. Met deze EU licentie kan ik deelnemen in alle beschikbare autoraceklassen. Een spannende dag! Hoe raar kan de dag lopen! Bij het 1e rondje de baan op werd al duidelijk dat ik een probleem hadden. Toch nog een 2e ronde geprobeerd maar de MR2 wilde niet boven de 5000 toeren komen. In eerste instantie betekende dit dus meteen een streep door de dag, zonder auto immers geen examen. Dus papa in de telefoon, bellen bellen bellen en uiteindelijk bij Mark Vermin uitgekomen. We hadden een auto! Een BMW 325 en goedkeuring van de organisatie dat het tijdverlies(en dus niet rijden) voor het ophalen van de auto geen probleem was.  Mijn vader ging de auto ophalen in Anna Paulowna (2,5 uur heen en weer) en ik reed bij de diverse onderdelen mee als bijrijder in een auto van de organisatie zodat ik wel alle info meekreeg. Van kijken naar andere leer je ook veel. Toen de opgehaalde BMW op het circuit was had Ik ongeveer 5 a 6 rondjes  de tijd om te wennen aan de auto en me zo vertrouwd te voelen dat ik in het examen kon knallen. Gelukkig voelde ik me gelijk thuis in de auto en kon ik met een goed gevoel door naar het examen. Het resultaat mocht er dan ook zijn; geslaagd met een prachtig mooie beoordeling en het hoogste cijfer van de dag! Wauw, GAAF, TROTS, GEWELDIG!

Met deze kun je meerijden met de rondjes van mij examen. 

Afgelopen zaterdag was het dan zover en kreeg ik uit handen Ingrid van Rensportschool Zandvoort mijn EU Diploma. Top om weer even stil te staan bij dit mooie succes!